NINGBO ΑΠΩΘΕΊ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΉ CO. ΧΆΛΥΒΑ ΚΌΛΠΩΝ, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

NINGBO REPULSE BAY SPECIAL STEEL CO., LTD

NINGBO REPULSE BAY SPECIAL STEEL CO., LTD

1 2 3 4 5 6 7 8
NINGBO REPULSE BAY SPECIAL STEEL CO., LTD NINGBO REPULSE BAY SPECIAL STEEL CO., LTD NINGBO REPULSE BAY SPECIAL STEEL CO., LTD NINGBO REPULSE BAY SPECIAL STEEL CO., LTD NINGBO REPULSE BAY SPECIAL STEEL CO., LTD NINGBO REPULSE BAY SPECIAL STEEL CO., LTD NINGBO REPULSE BAY SPECIAL STEEL CO., LTD NINGBO REPULSE BAY SPECIAL STEEL CO., LTD
Προβερνικωμένος γαλβανισμένος χάλυβας ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας Για τις ταινίες από ανοξείδωτο χάλυβα ψυχρής έλασης από ανοξείδωτο χαλυβδοέλασμα Καυτός - κυλημένο πιάτο ανοξείδωτου ρόλοι ανοξείδωτου Θερμής έλασης Plate θερμής έλασης χάλυβα

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : RBS
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 20 million-30 million
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Το Ningbo απωθεί την ειδική Co. χάλυβα κόλπων, το ΕΠΕ καθιερώνεται από τον κ. Baichang Lv το έτος 2008, και έχει ξεκινήσει τη διεθνή επιχείρηση από το 2016 με τα ανεξάρτητα δικαιώματα στην εισαγωγή και την εξαγωγή.

Το Ningbo απωθεί την ειδική Co. χάλυβα κόλπων, το ΕΠΕ είναι γρήγορα αυξανόμενη επιχείρηση, η οποία είναι ένα από τα βιομηχανικά μέλη ένωσης χάλυβα Ningbo με την καλή φήμη στον τομέα χάλυβα στην εγχώρια αγορά.

 

Το κεντρικό γραφείο βρίσκεται σε Ningbo, μια από τις διάσημες πόλεις θαλάσσιων λιμένων στην Κίνα, η οποία είναι γνωστή ως «πόλη του πολιτισμού και της πύλης Α στον κόσμο». Ο μύλος σε Ningbo καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 40.000 τετραγωνικών μέτρων με πάνω από 300 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένου 40 προσωπικού με το πτυχίο Μπάτσελορ & επάνω από 5 με το μεταπτυχιακό σε κοινό εμείς.

 

Η επιχείρηση έχει εισαγάγει τις προηγμένους γραμμές παραγωγής και τους εξοπλισμούς από το 2008. Εκείνοι οι εξοπλισμοί μας βοηθούν για να μειώσουν το κόστος παραγωγής στο όριο, και να δώσουν τη μέγιστη εγγύηση στην ποιότητα των προϊόντων.

Δύο γραμμές παραγωγής των προϊόντων ανοξείδωτου: Ένα σύνολο του 20tons των μέσων φούρνων συχνότητας για να παραγάγει το ποιοτικό ανοξείδωτο επαγωγής Ένα σύνολο του 30tons του φούρνου καθαρισμού AOD για να παραγάγει το ποιοτικό ανοξείδωτο AOD μια γραμμή παραγωγής του καυτού κυλίσματος υψηλής ακρίβειας του ανοξείδωτου, συνεχής ανοπτώντας γραμμή, φωτεινή ανοπτώντας γραμμή, γραμμή επιλογής, δύο γραμμές παραγωγής του κρύου κυλίσματος υψηλής ακρίβειας του ανοξείδωτου. Εκτός αυτού, ο μύλος είναι εξοπλισμένος με το γερμανικό φασματογράφο, τη δεξαμενή αποθήκευσης χαμηλής θερμοκρασίας και την ΚΑΠ. Ο βαθμός ανοξείδωτου περιλαμβάνει 201, 202, 301, 304, 410S, 420 και 430 οι τύποι προϊόντων είναι καυτοί - το κυλημένες πιάτο ανοξείδωτου/οι σπείρες, ελασματοποιημένες εν ψυχρώ φύλλα σπειρών ανοξείδωτου/λουρίδες με το τέρμα No.1, 2B, BA, γυαλισμένο BA τελειώνει, Hairline No.4, καθρέφτης 8K τελειώνει. Η ικανότητα παραγωγής είναι περίπου 100.000 μετρικοί τόνοι το χρόνο.

 

Το Ningbo απωθεί τις ειδικές καθιερωμένες συλλογικές επιχειρήσεις κόλπων στην επαρχία Anhui και την επαρχία Hebei. Το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με δύο γραμμές παραγωγής PPGI με την ετήσιος-παραγωγή 160.000 τόνων που διευκρινίζονται στο πάχος 0.15-1.25 χιλ. και πλάτους 914 -1500 χιλ., και τρεις γαλβανισμένες γραμμές με την ετήσιος-παραγωγή 300.000 τόνων που διευκρινίζονται στο πάχος 0,15 - 4,0 χιλ. και του πλάτους 600-1550 χιλ., και το βασικό πιάτο του σχήματος είναι CQ、 DQ、 DDQ.

Εκτός αυτού, το εργοστάσιο κατέχει τον εξοπλισμό παστώματος που εισάγεται από Andritz στην Ιταλία, το ανώτατο βάρος σπειρών είναι 30 τόνοι, και η ετήσια παραγωγή είναι τόνοι 1millon.

Καυτός - τα κυλημένα προϊόντα χάλυβα παράγονται από τη γραμμή CSP είναι καλά εξοπλισμένα με την προηγμένη διαδικασία, τεχνολογία, η οποία είναι ένα η πιό προηγμένη λεπτή συνεχής ρίψη πλακών και οι συνεχείς κυλώντας γραμμές

Οι γραμμές παραγωγής κρύου κυλίσματος είναι εξοπλισμένες με τη προηγμένη τεχνολογία και τους εξοπλισμούς στο εξωτερικό. Αυτή η γραμμή αποτελείται από PL-TCM, πλήρης ανοπτώντας φούρνος τύπων κουδουνιών υδρογόνου, μύλος περασμάτων ικανότητας, οπισθοχωρώντας γραμμές, καυτός-που βυθίζονται τη γαλβανισμένη/galvalume γραμμή και άλλες βοηθητικές εγκαταστάσεις.

 

Για μια μακρά περίοδο του χρόνου, Ningbo απωθεί την ειδική Co. χάλυβα κόλπων, το ΕΠΕ έχει διαχειριστεί τα λαμπρά επιτεύγματα στην ανάπτυξη και η λειτουργία των προϊόντων πυρήνων της, που έγινε ως άμεσος εξαγωγέας για τον εσωτερικούς μεγάλους χάλυβα Bao μύλων χάλυβα, το TISCO, το LISCO, το ZPSS, το Krupp, το WISCO, το HBIS και το TPCO κ.λπ., επέτυχε τον όγκο πωλήσεων 10 εκατομμύριο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΏΝ δολαρίων για ένα έτος.

 

Το Ningbo απωθεί τον κόλπο που η ειδική Co. ΕΠΕ χάλυβα εμμένει πάντα στη «Low-carbon, φιλική προς το περιβάλλον και πράσινη ανάπτυξη» ως αρχή μας.

Χαιρετίζουμε ειλικρινά όλο και περισσότερους συνέταιρους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό που ενώνουν σε μας και που μοιράζονται την αύξηση με μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
NINGBO REPULSE BAY SPECIAL STEEL CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Huawei Shi

Τηλ.:: 86-574-87753066-87493068

Φαξ: 86-574-87753066

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)